Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Wojtek
|02| • Wiek: 20
|03| • Skąd jesteś (miejscowość):
|04| • Nick (pod jakim grasz): GrzyBU
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): Brak
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): W soldata jak i w db spedzilem ledwo miesiac.
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): PN[R]
|08| • Kontakt GG: 24788883
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): Przewaznie pogrywam sobie wieczorkami,zalezy od przebiegu dnia.Max 2h.
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): mi to nie robi
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Moja gre.Szybko adaptuje sie w grach,w szczegolnosci tych 2d.
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: od znajomego.
|13| • Jakie masz zainteresowania: Pilka nozna,reczna,muzyka elektroniczna.
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) Wygladacie na dosyc ogarniety klan,po czym swiadcza Wasze osiagniecia i poziom gry.Przegladajac sobie Wasze forum doszedlem tez do wniosku ze jest tu dosyc wyluzowana atmosfera,dosyc innowacyjna ktorej brak w innych klanach na tym trybie.Nie mam zamiaru szczypac sie z jakimis malolatami i nieogarnietymi ludzmi,chce poprostu pograc i cos osiagnac ;]
Manfred a miałeś niby odchodzić iksde
Manfred napisał:
Nonamów nie chcę w Legendkach ;< Musisz byc widoczny na Nawl to ciota.
Staram sie jak moge,siedze cicho na Nawl to ciota bo nie chce byc jakis super fajny i glosny jak niektore szypiory na Nawl to ciota.Jak to mawiaja + najmniejsze psy najglosniej szczekaja a nie oplaca sie nalezec do nich.
Manfred a kochasz mnie ? :<
Jakiekolwiek decyzje beda podejmowane po LND, spamowac of kors mozna