Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Tomasz
|02| • Wiek: 19
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Inowrocław
|04| • Nick (pod jakim grasz): Fushit.
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): brak
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): jeten mieśionc
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana):brak
|08| • Kontakt GG: 282633333
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): Po 2-3h dziennie
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Szczerze chciałbym do Akademii , lecz nie wiem czy ona jeszcze istnieje jak nie to spróbuje do Głownego Klanu.
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuje miłej atmosfery. Moge wam zaoferować dobre zachowanie , nie naganną grę.
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: Nawl to ciota
|13| • Jakie masz zainteresowania: Składanie origami
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) : Ponieważ jesteście znanym i dobrym klanem.
Chciałbym jeszcze dodać coś od siebie: Nie myślcie sobie , że jestem jakimś fejkiem , po prostu zacząłem nie dawno grać i chciałbym znaleść sobie dobry klan.
Pozdrawiam.
Chciałem się wczuć w waszą atmosferę
Wiedziałem.
Sprawdzcie wszystko ja wam "mówie" nie jestem fejkiem , dajcie mi szanse a nie.
grasz jeden miesiąc i już startujesz do nas...
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuje miłej atmosfery. Moge wam zaoferować dobre zachowanie , nie naganną grę.
trza wypróbować ten patent... pójdę do sklepu i kupie coś za dobre zachowanie
also nienaganną pisze się razem
also2 nienaganna gra to chyba trochę za mało
... jeszcze oczekiwania ma ^^
Tam chyba jasno stoi "Co możesz nam zaoferować , a co od nas oczekujesz" to co miałem tam nic nie pisać? Wiem , że jesteście dobrym klanem i nie trzeba od was nic oczekiwać ale puste miejsce to t.a.k nie ładnie zostawiać.
Ostatnio edytowany przez Fushit (2010-10-04 14:23:31)
Fushit napisał:
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: oczekuje, że pozwolicie mi robić wam dobrze i że będziecie nazywać mnie pipką
^^
To nie miało tak zabrzmieć. Co teraz chcesz przez cały czas sie kłócić ? Zagraj ze mną i zobacz czy jestem wart zachodu.
Knife
Pseplasam , narazie mam cały kalendarz zajęty ale może cie gdzieś wcisne.
Ostatnio edytowany przez Fushit (2010-10-04 14:39:01)
Damy rade