Forum Klanu DB |Legends|
Witam, zakladam ten temat, bo moze ktos z Was spotkal sie kiedys z czyms takim - a mianowicie :
Kiedy gram, a na mapce znajduje sie minimum 5 osób(czytaj - nie siedza na specu, tylko graja[przy 2v2 nic nie mam]) (to po kilkunastu (no, w porywach do 20) minutach pojawia sie lagg, ktory uniemozliwia mi dalsza gre -
nie moge podnosic nozy, nie widze 50% nozy, kiedy ktos mnie trafi(normalny hit) nie mam dead'a tylko dalej "zyje" a po chwili moje cialo upada niczym truchlo bez najmniejszego powodu na ziemie (czyli mam jakby zycie po zyciu, z tym ze tylko ja to widze ), a i jeszcze jedno, postac czasami zawiesza sie w powietrzu za chwile wszystko wraca do normala i tak w kolko... Co ciekawe, kiedy gram 1vs1 lagg nie wystepuje! Lagguje mnie tylko w grupowkach... Nie jest to wina pingow - utrzymuja sie na poziomie 16~60 (podkreslam doodatkowo, ze mam RADIOWKE)... Oczywiscie lagg nie wystepuje tylko na DB, w wszystkich innych trybach mam to samo - 20 minut gry i symboliczne "pa-pa"... Problem nie ma rowniez zwiazku z nowa wersja gry, na starej dzialo sie to samo...
Jesli ktos moze wie cos na temat tej "hybrydy" niech napisze
Z gory dzieki
Szkoda, że juz soldatdb.fsl 'nie istnieje' pewnie ktos by Ci pomogl, no nic moze jednak ktoś coś wie :>

I dont know about that... Wiem tylko ze snoop kiedys cierpial na podobny problem... Nie wiem czy jeszcze to ma. Moze bedzie cos wiedzial

Shine napisał:
Weź zrób reinstal gry ,a jak to nie pomoże to może spróbuj w configu pogrzebać i zrobić np. mniejszą rozdzielczość gry lub coś
To jest jakas mysl Jesli ktos mialby czas, to niech zrobi dla mnie skriny z configa
Odwdziecze sie +'em
Hmm... to może weź usuń soldata, wyczyść rejestr programem CCleaner i potem znów zainstaluj soldata i zobacz czy coś pomogło. Jak dalej nie będzie działało to pisz dalej

Hmm... jeszcze jedynie co mi przychodzi do głowy to format kompa Jak coś mi innego przyjdzie do głowy to dam znać. A jak ci nie szkodzi zrobić formata to zrób i powiedz czy pomogło

Taa miałem podobne lagi, dodatkowo jak padłem to po jakimś czasie się pojawiałem(nikt inny mnie nie widział) nie mogłem podnieść noży, ale miałem swój na Q i normalnie mogłem zabić kogoś(oczywiście reakcja graczy wyglądała "loooool jak to?!") Ale działo mi się to tylko na Nawl to ciota Polifena i przez kilka dni na Nawla. Zrobiłem reinstal, ale to nic nie dało. Problem rozwiązał się sam, sam nie wiem jak ale już jest spoko.
http://forums.soldat.pl/index.php?topic=13.0
Moze tu znajdziesz pomoc.
Po angielsku ale Ty oczytany jeestes
np:
-Game freezes every 10 minutes on Windows Vista
Turn on Video compatibility ON in Soldat Setup.
Ewentualnie jak nic nie pomoże można opisać im Twoj problem

Nie pomaga , ale moze faktycznie zapytam ich na tym forum
Tymczasem... DEMKO Z LAGGIEM
http://odsiebie.com/pokaz/3525733---834e.html
Rudy_RzadziBywalec
Spróbuj odpalac gre z ModLauncher