Forum Klanu DB |Legends|
Ja to nie Dag bo bylem w gg z nim bez klanu
Tak, nie pofatygowalem sie bo stwierdziłem że to zbędne.Znam całą sprawe aż za dobrze.Nie rozumiem tylko po co to wytykanie kto jest Dagiem a kto nie.Knife ma 14 lat ja mam 16 i co z tego?Wymiata na DB czy ma 23 lata czy 14.Wielka sensacja.Dajcie to do TVN24.Jak dla mnie to wszystko jest bez sensu.Ktos jest tym Dagiem ale na pewno nie Zizi ani Landrynka i nie sądze żeby był nim ktos kto odezwał się w tym wątku.Tyle ode mnie.
Beginner
Hahaha iksde Witam ponownie! Ale z was sa debile Zizi dagiem ? iksde Bosskie!. Owszem Silver to Dag nie mam brata ani kuzyna ktory gra w soldata . Wrobilem Ziziego bo kazdy pomysli ze to prawda wkoncu jestescie tacy naiwni
. Jako Silver wciaz gram wylacznie na Ctf bo DB to shit taki sam jak wy. Zycze wam powodzenia smiecie . Spierdalac
...............!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dag!!!!!!!! Zabije cie... Ja ci zawsze pomagalem a ty tak mi sie odwdzieczasz!?!? Wypierdalaj z DB to nie miejsce dla takich smieciow jak ty!! A wy!? tez wam dziekuje... obiecalem ze sie zmienie i mi to wychodzilo nie mialem zadnych sprzeczek a wy mi sie tak odwdzieczacie!? Wielkie dzieki ... ale przeprosic by nie zaszkodzilo
(
Ostatnio edytowany przez Zizi (2009-07-21 10:00:22)