Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Filip
|02| • Wiek: 13
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Toruń
|04| • Nick (pod jakim grasz):ExaDeR
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): ---
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): parę miechów
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): TcK
|08| • Kontakt GG: 15564525
|09| • Jak często grasz (ile czasu po(PartiaObłudy)(PartiaObłudy)święcasz grze): zależy ile mam zadane, ale codziennie na kompa wejdę.
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Akademia
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuję sympatycznej gry, żeby mi skill urósł iksde Ja oferuję kulturę osobistą i poprawność ortograficzną iksde
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: Przeglądałem dział PREZENTACJA KLANÓW i tak o se znalazłem iksde
|13| • Jakie masz zainteresowania: Piłka Nożna, sk8board iksde
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) Bo wydajecie się być dobrym klanem, mam nadzieję, że będę jednym ze słabszych (jeżeli się dostanę!)
Ostatnio edytowany przez ExaDeR (2009-10-15 15:20:16)
ExaDeR napisał:
Bo wydajecie się być dobrym klanem, mam nadzieję, że będę jednym ze słabszych (jeżeli się dostanę!)
te zdanie mnie dobilo .. jaka motywacja
Członek Klanu
ExaDeR napisał:
Nie jestem dyslektykiem?
jestes, tylko syslektyk pisze "rze" zamiast że
nie chodzi mi o że, tylko o ze np.. ze smalcem... dobra nie dyskutujmy na ten temat bo wydaję mi się, że mnie nie rozumiecie a to ***** i tak będzie psiało "rze"
Przepraszam za posty, zapomniałem, że można edytować. Gdzie się usuwa? ;] Jakbym napisał pseplasam barco rzałuje to sie fiencej nie poftuszy, to by zedytowało na pseprasam.... to jest powalone
Ostatnio edytowany przez ExaDeR (2009-10-15 16:19:01)
Członek Klanu
ExaDeR napisał:
Pseplasam za posty, zapomlem, że moszna edytować. Gdzie się usuwa? ;] Jakbym napisał pseplasam barco rzałuje to sie fiencej nie poftuszy, to by zedytowało na pseprasam.... to jest ponawlone
buhahah
Ostatnio edytowany przez Dzielnicowy (2009-10-15 16:23:38)
o kurcze blade hahaha baj baj