Forum Klanu DB |Legends|
[1] Piotr
[2] 16 idzie mi teraz 17:)
[3] sosnowiec
[4] DarkSide
[5] stone,Likie is Brutal,Ćmaki
[6] Tryb ctf,tdm ponad rok, DB niecaly miesiac
[7] brak
[8] 9999288
[9] Parę godzin tak że 3 albo 4
[10] Akademia
[11] Szukam klanu w którym będę mógł się spokojnie rozwijać(wszelka krytykę przyjmne i wykorzystam), do zaoferowania mam nienaganna kulturę no i lubię się dobrze bawić wraz z Klanowiczami.
[12] Koma[R]ienko mnie wyłapał
[13] o waszym istnieniu dowiedziałem się właśnie od komara
[14] Nie wiem jak reszta, ale wydaje mi się po Komarze ze pomożecie w rozwoju, i dacie parę dobrych rad, nie znam Was wogole można powiedzieć, ale jestem optymista
Ostatnio edytowany przez darkside (2009-10-20 12:41:03)
Przyjaciel Klanu
jak widac zlapalem kolesia podacz gry ctf poszalal tam troszke knifami to zaproponowalem mu abby wpad na Nawl to ciota DB
jak widac nie ma duzego doswiadczenia na tej scenia, ale zaskoczyl mnie gra( niewiem czy to naplyw jakkiejs energi czy tak gra), wiec zaproponowalem mu aby zlozyl do naszej paczki podanie
z tego co juz wiem mikro ma TSa tez zaladuje wiec mozna spokojnie go na wszelaki sposoby sprawdic
tyle odemnie, teraz musisz czekac na tych co maja wladze hahaha
Jednym słowek Laik ;d, ja jestem jak najbardziej za rozwijaniem graczy.
Zaglębie Gołębie.
Nawl zagraj z Panem, porozmawiaj :-)
Nie przeczytałem miasta ;d Sosnowiec to już jestem bardziej na tak ;d Zagłebie & bks ROX
Widziałem dzisiaj jak gra, władza będzie musiała sama zdecydować, wg nie jest zły , ale też nie rewelacyjny.
Możecie mi powiedzieć co z nim ? Bo niby Nawl to ciota już jest, a dalej sprawa nie została rozwiązana.
Jeśli odwiedzi foro i napisze w tym temacie, pomyslimy.
Nie odwiedził forum, nie napisał nic. Zlekceważył jak widać sprawę, czemu więc może to się równać ?
O tak! O tak! Negative ;d Proszę o zamknięcie tej sprawy na dobre.