Forum Klanu DB |Legends|
Oficjalny mecz zakończony naszą wygraną
nasz skład: Nawl, Koma[R]ienko, MaapY, Shaki, Manfred, Spirit, Dome
Ich skład: Fala, mmonek, Bot, Panda, Hefas, Ragnar, Viral
wyniki:
|Legends| 3:1 /\OldSchool/\
1) db_magnet 10:4
2) db_dodgeball 8:10
3) db_bepro 10:8
4) DB_Hierbas 10:9
Mam 2 zastrzeżenia niemal do wszystkich... Po pierwsze zainwestowaliśmy (w darmowego) TS'a a wy z niego nie korzystacie (procz komara tonika i dome) jestem na was zły z tego powodu... Od tak jak nie chcecie wchodzić na tsa to ok ale na spary powinniście. (Gdyby nie TS to ten mecz byśmy pewnie przegrali bo praktycznie wszyscy nas zostawili i graliśmy taktycznie z komarem ;p)
Po drugie... ustaliliśmy stroje klanowe które obowiązują podczas meczów i co? korzystaliśmy przez 3 miesiące a teraz przeszło? Kto nie ma niech zrobi sobie drugi profil z gotowym skinem i wchodzi na niego podczas sparów
Od następnego meczu będę wlepiał minusy za brak stroju ;p Gz za mecz głównie komarowi za zgranie ;p
Przyjaciel Klanu
ta z tym Ts-em to naprawde bardzo dobra rzecz na spary i mecze,duzo pomaga w grze
Bardzo dobry meczyk
W sumie Nawl jak juz sie masz zamiar czepiac o nasze stroje na cw, to przypomnij mi w jakim ty stroju dzis grales ?
Co do tego ze wyszedlem po dodge to mowilem, ze musze z psem isc, przykro mi ale nie decyduje kiedy go sranie zlapie.
A dla tych co zostali - Gratki.
Najs.
Co do strojów, wygralismy turniej BTK bez nich więc zastanawiam sie nad sensem ich stosowania.
Co do TS racja
popieram Spairita,mowisz o stroju klanowym a sam sie nie stosujesz.Ok,zróbmy tak że od nastepnych meczy,zagramy tymi samymi strojami.
Co do TS'a ,mowilem ze nie mam mikro,a po 2 mam zly dzien.
Po 3 primo,Szlol jak umawiasz mecz,to fajnie by bylo gdybyś sie stawil.
No wiec powiedzielismy swoje opinie.Czas na zmiany.
W takim razie next mecz, moze zagramy Aca vs głowny, już w strojach.
P.S. Kukas i Komar jeśli macie ochote możecie Wymyslić jakies fajne szmatki które będziecie nosić :-)
Teraz dla uściślenia. Jest Legends i jest aLegends, super ze byłes komar ,ale musimy oddzielic nasze mecze.My gramy swoje,Wy ustalacie Swoje mecze;]
Przyjaciel Klanu
i co odbieras przyjemnosc grania z Wami ;>
jutro jakies stroje wymysle iksde
Nawl to ciota juz powinien byc aktywny to mozemy zagrac nasiebie
w przed ostatnim meczu miałem strój (jako jedyny) w tym meczu jeszcze zanim się zaczął pytałem czy się przebieramy niestety (puacze, pociesz mnie) bez odpowiedzi więc po grzyba miałem iść sam się przebrać ? Od następnego meczu to będzie obowiązywać...
Shaki napisał:
Teraz dla uściślenia. Jest Legends i jest aLegends, super ze byłes komar ,ale musimy oddzielic nasze mecze.My gramy swoje,Wy ustalacie Swoje mecze;]
WTF
dodatkowo zmieńmy im nazwę, tag i stronę klanową ;d mimo, że nie popieram aca to jak już są to nie oddzielaj ich od świata... rozumiem gdyby faktycznie od nas się uczyli, byśmy mieli treningi i ich uczyli czy cokolwiek... a tu aca żyje sobie od tak ;d nie popieram twojej ideii (ofc nie dotyczy ligi którą będziemy grali oddzielnie)
edit: chyba, że sugerujesz usunięcie aca ^^
To ja Ci przedstawie sytuacje: "Co mam powiedziec Moltarnowi,ktory niby umowil mecz z Komarem i aLegends?"
Moze mnie zle zrolzumiales,chodzi mi o to ze powinni ustalac swoje mecze. Przyjdzie czas,ze aLegends bedzie grala czesciej od Nas i bedzie na wyzszym miejscu niz my.
Może mam zly dzien,moze zle pomysly.Over and out.
Nie ,zle mowie ;] jednak powinni grac z nami.Ale nie chce zeby wyszlo tak jak dzis,czyli Wasz spar z exp ;p wiem jaka byla sytuacja Komar.Ale zawsze trza byc przygotowanym na takie wybryki innych klanow
w tym umówieniu było wiele nieścisłości zatem ja nic do tego nie mam... Spar aca nie został poinformowany na stronie... a komar już wcześniej coś gadał, że będzie grać mecz z exp ale się na nich nie doczekał... a potem jak moltarn przyszedł to już składu nie było. Next time trza konkretniej spary załatwiać ;p
Przyjaciel Klanu
Shaki napisał:
Co mam powiedziec Moltarnowi,ktory niby umowil mecz z Komarem i aLegends?
Ja sam niewiem co masz mi powiedziec
Tak umawialem sie z nim na spara,lecz powiedzial mi ze to nie bedzie na bank i ze odezwie sie do mnie wieczorem
No i tak odezwal sie o 20.28(23 sec) , a w domu byl od 19(sam ta powiedzial)
No to chyba troszke dziwnie jak dla mnie, i do tego bylem w trakcie ownienia OS hahahah
Komar nastepnym razem dodaj ze czekasz na odp do godziny 18 na odp i kropa :d