Forum Klanu DB |Legends|
Przyjaciel Klanu
ok bede pamietac
My Ciebie tez:*
Nie zamierzam uzywac tsa jesli bedziecie ciagle mi przeszkadzali ... Dla mnie on nie j est potrzebny. Co do sparu , to sorki za lamienie na bepro.
Przyjaciel Klanu
Slyszysz Nawl:P od dzisiaj na tsie zero smiechu i humoru, 100% powagi i grobowy nastroj hahahaha
bo przeszkadzamy
Pisałem że mi coś wypadło i nie dam rady, zdarza się. Są rzeczy ważne i ważniejsze, życie realne jest dla mnie na pierwszym miejscu i kiedy moja kobieta chce żebym się nią zajął bądź coś dla niej zrobił, poświęcę mecz żeby to zrobić...
ważne, że załatwiłeś szlol... gdybyś wiedział, że coś ci wypadnie to nie wiem czy byś załatwiał ;p so dont worry
Spokojnie Szlol, w kontekście życia rl, dla mnie także mecze tudzież komp są niemal, że nie ważne. Dlatego właściwie się nie stawiłem na czas za co przepraszam. Gratuluje bynajmniej ^^
Gdybym wiedział że będzie problem z frekwencją może bym się poświęcił, no ale zapowiedziało się wiele osób wiec chyba tragedii nie było ... A spara z OS umawiałem bo zamierzałem na nim być, zwłaszcza że mecze z nimi są ciekawe i sympatyczne
Nom, ja tez lubie jak kazdy wyklina Nawla za jego lagi iksde