Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię:Marcin
|02| • Wiek:16lat
|03| • Skąd jesteś (miejscowość):Radom
|04| • Nick (pod jakim grasz):\\MAN!AK//
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś):\\NOZOWN!K//
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB):2lata na DB
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana):..::sF::.. ale to słaby klan po krótkim czasie się ropadł i jeszcze był klan *aA
|08| • Kontakt GG:2396286
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze):W weekendy do 6godzin a na tygodniu 3-4godziny
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan):Moje najblizsze założenie to wasz klan
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam:Myśle ze będą mili ludzie , fajna atmosfera.Ja moge dać dobrą współpracę może nowe osiagniecia
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu:Czytalem kiedys na Forum mojego klanu ze zajeliście 1 miejsce w Turnieju BTK i tylko po tym jak rozpadł sie mój klan postanowiłem złożyć podanie do waszego
|13| • Jakie masz zainteresowania:Gry MMO -RPG , Sporty róznego Rodzaju i Projektowanie stron Internetowych ale to w małym stopniu
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) Myśle ze jesteście zgraną ekipą i dzieki wam nabiore nowych doświadczeń i stane sie lepszym graczem
Przyjaciel Klanu
Pisz do mnie na gygy to zagramy
Ewentualnie jeżeli boisz się komarów to napisz do mnie pozdro
Napisz do spirita to na pewno przejdziesz
Pisz do Munyusa, przyda mu sie odrobina treningu po przerwie
Przyjaciel Klanu
Ewntualnie z nim zagralem
Cinko ogolnie iksde Widzieli tez troszke Kukas i Shaki
Wiec chyba cosik moga tez powiedziec iksde
Nie wiem czy był zestresowany ale wyrzucał noże byle gdzie, czasem coś poleciało w stronę komara, ale ogólnie cieniutko
Jasne ze moge cos powiedziec Tłumaczenie sie "mam zły dzień,możemy to powtórzyc" mowi wszystko.
Jestem na NIE