Forum Klanu DB |Legends|
To by się nie dostał albo by się dostał w czasie kiedy miał te chwilowe szczyty formy. Wielkie mi rzeczy <nie traktować poważnie> <meh>
btw. ten murcin chyba se olał sprawę ;p
No i tu można w nieskończoność ;d Mogłem np. w tym czasie przestać grać w Soldata, mogliście mieć już może dość nowych członków i chooja bym miał ;d, może nie miał bym jakichś szczytów formy ? (miałem chyba tylko jeden, na turnieju BTK.. ^^), a może nie będąc w aLegends nie wystąpił bym w turnieju ? Nie chciało by się mi np tudzież nie dowiedziałbym się jakoś o tym ;d Stary i tak moim guru/mamusią będzie aka
OT się zrobiło, mysle(fienc jestem) ze sprawa moorcina jest zamknięta, nie spełnił wymagań.
Jak ktoś już wspomniał, rekrutacja jest w akademi zamknięta, ale jeśli już ktoś dojdzie to tylko osoba która wzmocni akademie. Widziałem jak grał z tobą i gdybyś nie cieszył się wygraną zaszybko to wygrałbyś z nim do 2/3 czyż nie ?
Ciebie i dlaczego odpowiadasz na moje a na MArgala nie ?
Odpisałem zaraz po poście Margala, Napisałem : "Jak ktoś już wspomniał, rekrutacja yest w akademi zamknięta, ale jeśli już ktoś dojdzie to tylko osoba która wzmocni akademie. Widziałem jak grał z tobą i gdybyś nie cieszył się wygraną zaszybko to wygrałbyś z nim do 2/3 czyż nie ?"
Wg mnie jest to wyraźna odpowiedź że moorcin musi troszke popracować nad sobą.
napisales 20 sec przede mna nie zauwazylem.
Co do moorcina, wypowiedz sie chlopie na forum czy Ty w ogole dalej masz ochote dojsc
Moim zdaniem jeśli zależałoby mu na nas to wiercił by dziurę w brzuszku, podobnie jak robił to Tonic. btw co z Tonicem ? Chłopa nie widziałem dobre 2tyg.
To raczej nie kwestia tego że się cieszyłem z wygranej zbyt wcześnie. No bo się wogóle nie cieszyłem Nie wiem jaką satysfakcje ma dać mi taka gra z zawodnikiem potencjalnie gorszym :< Byłem też trochu nie rozgrzany, bo w tym dniu nie odpaliłem jeszcze Soldka ;d (wogóle ostatnio mało co gram :<)
Hmm skoro rec jest off, to nie da się jakoś zamknąć tego działu dla osób pośrednich ? :d Ewentualnie po prostu zabronić dostęp dla nowych użytkowników i gitara ;d