Forum Klanu DB |Legends|
za glupia zmiane rangi ? kurcze blade do sisior Nawl nie przesadzasz? <zobaczcie posta w edicie>
Przestancie kurcze blade SPAMOWAC !
Od teraz Spirit jestem z Tobą! ;d Chcesz to założymy jakiś wolny związek zawodowy czy cuś Wyjdziemy na ulicę i będziemy manifestować! KONIEC SPAMU ! KONIEC SPAMU!
Miałbym jeszcze jedną uwagę co do akademii. To miło że chcą pomóc w rekrutacji, ale moim zdaniem ich wypowiedzi powinny być raczej pomocne, a nie sprzeciwiające się ;O W kwestii tego czy ludzia przyjmiemy czy też nie, głos winni zabrać Legendsi a na pewno liderzy! ^^
AA jeszcze nasz gość ^^ Od teraz wyrażam chęć na wprowadzenie pomysłu Nawla ;d Niech piszę po ludziach i się wypowiemy porządnie na Jego temat.
Teraz po Waszych spamerskich wypowiedziach wogóle nie wiedziałbym czy dać mu szansę czy też nie ;O
To nie ja wyskoczyłem z tym plusem... zaproponowałeś to nie odrzuciłem propozycji
Poza tym czepiasz się jak by to było jakieś wielkie halo a prawda taka że 85% moich plusów jest uczciwie zasłużona.
a patrz na swoje rulf:
Plusik za zauwazenie wykasowania minusa przez NAWaLony.
gupek hagaha
Bo yest człowiekiem ?
bo yest moim opiekunem
za sraka'i nice idea;]
Za caloksztalt!
rze yest moim bratem .Jestes Wielki pamietaj o tym
Bo panuje nad sytuacją iksde
Za super Administracje Forum (wyklucza następnego)
Moderator klasy światowej (wyklucza poprzedniego)
tych poprawnie i uczciwie dostanych nie wpisałem ;p phi ^^
z czego zasłużenie dostałem jednego minusa ^^
Skonczcie tu ole dole dwa jabole o reformach w rekrutacji czy zasluzonych czy tez nie zasluzonych plusach, jak nie macie nic do powiedzenia nt. Renjiego to stfu ;p
P.S. Kazdy kto dalej bedzie tu pisal cos nie na temat to wlepiam minusy <Nawl jak zasluzysz na tego minusa i go wykasujesz to ja Ci wyjebie z 10 plusow od reki >
Nawl: Nie usuwam minusów (nie licząc manfredowych)
Rzulf: jak dla mnie zasłużyłeś na Manfredowego minusa
Nie chce wam przerywać rozmowy ale mam parę odpowiedzi na wcześniejsze pytania:
1. nie wiem kto to ta ruszofa landrynka (czy jakoś tak) i nie mam z nią czy z nim nic wspólnego,
2. kiedy można się spodziewać Nawl to ciota?
3. napisałem liderom oraz v-liderom że złożyłem podanie i się z nim zapoznali to wszystko jeśli kogoś tym uraziłem/zdenerwowałem przepraszam.
myślę że sprostowałem parę istotnych rzeczy.
2. Wkrótce
Również mam pytanko.
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuję miłej atmosfery i bardzo dobrej zabawy
Ta bardzo dobra zabawa jest tym co nam oferujesz czy poprostu nie udzieliłeś pełnej odpowiedzi ? :-)
@Spirit: Nie udzielil pelnej odpowiedzi.
<<== To jest Rzulf = R z u l f
1. nie wiem kto to ta ruszofa landrynka (czy jakoś tak) i nie mam z nią czy z nim nic wspólnego, " Nią?"
Jak będzie Nawl to ciota to napiszę do ciebie ;]
Członek Klanu
ja tez nie chce miec z rzulf nic wspolnego!!!! co to w ogole jest?
Może to faktycznie jakaś laska jest? Renji napisz mi na gg, załatwie jakiś Nawl to ciota to ciupniemy ;d
Spirit ! - dzielkowi masz wstawić, zagadał nie na temat ;d
@Spirit: Wiem co mam robic Kuki, a ty nie kabluj bo i tobie sie dostanie ;p