Forum Klanu DB |Legends|
Teraz ja go wyśmieje że w aka jest, z chęcią to zrobie ;> Pamiętasz stun teksty > poniżyłeś się dochodząc do aL?
Rzulf napisał:
Zdajesz sobie sprawe, że Twój pobyt w aka to będzie istna droga przez męke i krzyczec bedzie nje jedna / 2 /3 ale 10 osób
Zainteresowany?
Narazie zliczyłem 5 które krzyczą zanim się dostałem, a czy dojdzie jeszcze 5 to się zobaczy Tak, dalej jestem zainteresowany.
Kukas, Ty pierwszy zacząłeś rzucać tego typu tekstami do osób które są w aka, ale to tamtych czasów wiele się zmieniło, aka ma dużo wyższy poziom, i gra lepiej niż niejeden klan ;]
Ostatnio edytowany przez Stun (2009-12-05 11:02:06)
Stun napisał:
Rzulf napisał:
Zdajesz sobie sprawe, że Twój pobyt w aka to będzie istna droga przez męke i krzyczec bedzie nje jedna / 2 /3 ale 10 osób
Zainteresowany?Narazie zliczyłem 5 które krzyczą zanim się dostałem, a czy dojdzie jeszcze 5 to się zobaczy
Tak, dalej jestem zainteresowany.
Kukas, Ty pierwszy zacząłeś rzucać tego typu tekstami do osób które są w aka, ale to tamtych czasów wiele się zmieniło, aka ma dużo wyższy poziom, i gra lepiej niż niejeden klan ;]
Możesz mi powiedzieć kogo tak obsypałem ? Lub ktoś z aka niech mi powie. Pomyśl > obsypywałem i dołączełem do aka - to jest logiczne ?
Sam pamiętam jak się śmiałeś z aka jak jeszcze byłeś w BTK - i każdy kto się z Tobą wtedy zadawał może to potwierdzić ;>
Z tego co pamiętam to Ty powiedziałeś słynny tekst: Nie ma to jak pokazywać wszystkim że jest się za słabym do głównego klanu. Też się śmiałem kiedyś z aka, ale sporo się zmieniło i teraz chcę do aka dołączyć i tyle ;> Czasy się zmieniają, ludzie też.
Jedna jaskółki wiosny nie czyni, jeszcze dluga droga przed Tobą. To jak chłopcy przyjmujemy ? Będzie komu jajca robić :>
Przyjaciel Klanu
hłe hłe chłopiec do bicia zawsze jest potrzebny iksde
Decyzja tylko należy do was, ja byłem i jestem na nje (gupie cenzurki)
Ostatnio edytowany przez Kukas (2009-12-05 12:32:05)
A ja jestem za, moze byc ciekawie iksde
Napisz jak bardzo Ci zależy to zobaczymy