Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Michał
|02| • Wiek: 15 lat
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Dębica (Podkarpacie) ;D
|04| • Nick (pod jakim grasz): PomaDka
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): ----
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): Od początku grałem na db - 6 miesięcy ( w tym 2 miesięczna przerwa)
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): Masters, 2V
|08| • Kontakt GG: 1781663
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): godzinę dziennie ~ Bywa ze wiecej, bywa ze mniej
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Kazdy by chcial do Legends, ale wiem ze sie dostanę, więc akademia =]
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuje przede wszzystkim spoko atmosfery. Kłotnie wiadomo- zdarzają się, lecz nie lubie chamstwa(mam nadzieje ze jesli sie dostane, to nie zastan tu tego). chcialbym rozwijac tutaj swoje mozliiwosci, uczyc sie od was prawdziwej gry DB. Mogę wam zaoferowac napewno dobre zachowanie, kulturę i sens w moich wypowiedziach ;]
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: Po takiej kupie czasu, spędzonej na soldacie, trudno by Was nie znać
|13| • Jakie masz zainteresowania: Jak kazdy chlopak w moim wieku ;p Piłka nozna, siatkowka. lubie sobie pojezdzic na lodowisku, pograc w tenisa. Różne różności
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) akademia szybko pnie się w góre. Czesto widze niespodzianki jakie sprawia aL. A to wygrana z btk itd.Chciałbym pograc z tak umiejętnymi graczami
Huh pisząc takie podanie można się zmęczyc ;d
Ostatnio edytowany przez PomaDka (2009-12-01 13:33:03)
Ostatnio sporo ciekawych osób ma ochote dojść.
Ciekawe podanko
Przyjaciel Klanu
cenzurki
Jak mozna, to z checia z nim zagram
gygy moje widoczne
Przyjaciel Klanu
zagralo sie tocke iksde
Krutko i na temat
Gdybym mial taka mozliwosc to bym napisal "Witamy w Akademi"
Ale to juz nie moja dzialka
mógłby ktoś z głównego zagrac z Pomadką ?;]
Czy mam kogoś wyznaczyć
Mogę ja. Z pomcią znam się bardzo dobrze. Właściwie już mógłbym coś napisać na Jego temat, ale dla formalności wpierw z nim zagram. Może się coś zmieniło od tamtego czasu ? No nic, pisz do mnie a zagramy a ino.
Zagrałem... na zachowanie raczej nie można narzekać (jest good) a co do gry myślę, że można dać mu szanse ;p