Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Konrad
|02| • Wiek: 17 (praktycznie, bo skończyłem w maju)
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Warszawa
|04| • Nick (pod jakim grasz): Tribi
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): Tribalic
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): Soldat - kilka lat, DB - od 4 miesięcy (nie patrz na czas jaki gram.. iksde)
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): grałem w FC, BTK (praktycznie nie przyjęty, ale na sparach miałem zgodę na tag z nazwą klanu i grałem, teraz jestem jako OP)
|08| • Kontakt GG: 2121751
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): 3-5h dziennie...
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Oczywiście, że do Głównej, ale wybór, gdzie mnie przyjmiecie, powierzam wam.
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuję miłej atmosfery w klanie (w Akademii jak i Głównej) oraz fajnej zabawy. Co mogę zaoferować, hmmm, dobre zachowanie, umiejętności w grze pomimo czasu grania...
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: Wasze istnienie znam od dawna.. A zgłaszam się tu, gdyż chcę się sprawdzić jako gracz.
|13| • Jakie masz zainteresowania: Trenuję sport walki, lubię koszykówkę, siatkówkę, gry MMORPG, muzykę i komputery..
|14| • Dlaczego my (można się podlizać) : Gdyż uważam, że to dobry klan by się sprawdzić oraz nabyć nowych, cennych umiejętności do doskonałej gry..
Ostatnio edytowany przez Tribi (2009-12-12 07:24:00)
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): Soldat - kilka lat, DB - od 4 miesięcy (nie patrz na czas jaki gram.. iksde)
Ja gram tylko trochę dłużej od Ciebie, a 4 miechy to już dużo ^^ No chyba że nie grywasz w ten tryb regularnie.
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): 3-5h dziennie...
Dla klanu to chyba dobrze, ale wyjdź czasem na dwór
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Oczywiście, że do Głównej, ale wybór, gdzie mnie przyjmiecie, powierzam wam.
Nie widziałem jak grasz, ale ja bym Ci jednak proponował akademie. Zresztą trochę śmiem powiętpiewać że ktoś z góry weźmie Cie chociażby na OP ^^
|13| • Jakie masz zainteresowania: "koszykówkę"
Za to masz u mnie + na wejściu
niestety (puacze, pociesz mnie) nie mogę wyrazić oceny ogólnej sugerując się podaniem. Napisz mi na gg to coś ogarniemy
Tribi wysoko stawiasz ;-) Napisz mi na gg 7106233. Testne cie. Wiesz mii , zawsze lepiej ze mna niz z kims innym ;P
Jestem na nie... W 3 klanach naraz chcial byc. Nawet perfidnie o tym gadal , że wybierze ten co bedzie najlepszy lub tam gdzie go przyjma.