Forum Klanu DB |Legends|
tamten majtek też podobno grać potrafił ;p z tobą bodajże grał... dojdzie co do czego to będzie problem który to on a który jego brat ;d zresztą nie za dużo ludzi w aca?
Przyjaciel Klanu
naflus wejdź w tamten watek i poczytaj moja jedyna wypowiedź to: "omg co za typ..."
z drugiej mańki rzeczywiście w sisior osób by było :>
Ostatnio edytowany przez Przybylasty (2010-01-02 18:28:31)
Grałem z nim i gra git. Z zachowaniem raczej też nie najgorzej. Jedyne co mogę mu zarzucić to tylko to co dowiedziałem się od mojego tajnego informatora- podobno lubisz sobie pospamowac na Nawl to ciota. Co masz na swoją obrone kolego ?
chyba nie chodzi o to na którym, że tak wtrącę. Jak jesteś adminem na jakimkolwiek Nawl to ciota, to wręcz powinieneś się starać jakoś "polepszyć wrażenie", a nie wykorzystywać w jakikolwiek sposób to, że masz adma.
PS trochę przewrażliwiony jestem na to, jestem adminem Nawl to ciota do którego dorwała się masa dzieci... Szkoda gadać.
a teraz powiem tak I1m pseplasam barco rzałuje to sie fiencej nie poftuszy ale wczoraj rozpadlo sie phoenix ;// a dzis jest spowrotem jednak wiec pseplasam barco rzałuje to sie fiencej nie poftuszy za zawracanie gitary ale musze od nich wrocic : * powodzenia;))