Forum Klanu DB |Legends|
Graliśmy 2/2. Ja + Shak vs Marvelax + Nawl
Ogólnie Marv prezentował się podobnie jak Srajtaśma, czyli nic specjalnego nie pokazał Za dużo oddawania noży, powielanie błędów w obronie, rozregulowany celownik w ataku. Jeśli jesteś w stanie popracować nad swoimi błędami, poprawić je, byc elastiko bombastiko możliwe ze otrzymasz szanse. Maniek Sprajcik i ktokolwiek jeszcze ma ochote niech zagra z MArvelem i się tu wypowie czy coś uległo zmianie
Mówiłem Nawlowi który nawet nie dał mi zjeść po powrocie że doznałem paru kontuzji na koszu z powodu nieokiełznanej gry przeciwników i żeby się nie spodziewał zbyt wiele ale 1v1 jutro lub kiedy wam pasuje z chęcią zagram chyba że wpakują mi rękę w jakiś usztywniacz czy coś.
Gralem z nim. Ze mna atakowal dobrze ale nie zwazal na kontry.Gra w miare rowno Jestem za przyjecie go na op.
Manfred napisał:
Gralem z nim ...
Ja jestem za przyjeciem go jesli gral z Mankiem i wytrwal nerwowo bez naslania mu paru scislejszych wiazanek iksde
Ty sie nie opiździelaj tylko z nim zagraj fujaro iksde
ja wam tylko fory dziś dawałem, żeby was nie ośmieszać przed nowym
Rzulf napisał:
Yep
pamietasz nick ?
sry zbyt szybko votekick poszedl ale jakis noobski ~5 liter
Marvelax napisał:
doznałem paru kontuzji na koszu
tak się teraz nazywa ten taniec?
Nawlu trening miałem wczoraj rano od 10 do 13 a potem pisałem że idę na kosza
@http://iv.pl/images/ct5zkc2gu0mueehdrd.png. Tak będę , aktualnie spadam na kosza powinienem być za 3-4 godzinki .
I tak wyszło że mój nadgarstek i palec nie wytrzymały meczu :] Dzisiaj już jest w miarę lepiej wiec jeśli ktoś chcę jeszcze grać to nie ma problemu .
Ostatnio edytowany przez Marvelax (2010-05-09 09:24:36)
Jestem na nie. Nie popełniasz błędów. Po prostu grasz za słabo. Umawialiśmy się , że jak zdobędziesz 5 punktów to powiem , abyś poszedł na op. Miałeś w sisior hitów i dawałem Ci szanse na koniec jednak nie wytrzymałeś presji. Plus rozprasza cię tylko jedno słowo , a na sparze ludzie mogą pisać np. pause. Powodzenia
Bo z Tobą się grać nie da. Zagra z wujkiem Margalem 2 mapki na śmierć i życie i powiem co dokładnie o tym wszystkim myślę.
Niom, ok.
Zatem:
Może i oddaje noże (oduczy się.. ), może i łatwo go rozkminić po pewnym czasie gry, może i zaczyna powtarzać ruchy, ale grać potrafi.
Trzyma poziom, skill jak najbardziej w porządku i przede wszystkim facet z perspektywą, czyli wszystkiego można go jeszcze poduczyć, bądź z czasem samo przyjdzie.. ;p
No i stary... skup się. 100% akcje po prostu musisz wykorzystywać.
Dalej podtrzymuje swą wypowiedź: OP.
And no one else. Trochu nas dużo.^^
BTW a Hybrid to jest jeszcze u nas w klanie?