Forum Klanu DB |Legends|
Polifen - zawsze mogli rozmawiać z tobą na ten temat ;P Czujesz sie lepszy - czy chcesz o tym porozmawiać ??
VodKa jak bedziesz mógł napisz mi na gg bo nie mam twojego nr, a bede miał pytanie ^^ Możesz zarobić to 20zł
Ostatnio edytowany przez Bentas (2009-07-19 07:34:51)
'za czołem' to nie jest cenzurka jak coś
aaaaa Knife to Dag dRack milo slyszec iksde Ostatnio to go widzialem w GG z Bentasem a poprzednio razem z nim w ty jego klanie jak ten klan sie nazywal ym... DK czy jakos tak... Knife to Dag dlugo bede to wspominac iksde. Szkoda ze juz nie gram ale duzo rzeczy przegapilem iksde Siema Szlolq pozdrawiam iksde Narq All Pzdr all Zizi
Ostatnio edytowany przez Zizi (2009-07-19 10:39:22)
Po co zakładasz nowe konta, hasła do starych nie pamietasz? ;p
1 Sprawa matka mi naprawde umarła.
2 Sprawa zmieniłem wiek żeby po zniknieciu DaG_DracKa nie było wątpliwosci ze Knife to on.
3 Sprawa mam 15 lat. Obchodze je w tym roku.
4 Sprawa klamalem. Przepraszam.
5 Wiem ze to nic nie pomoze ale naprawde sie zmienilem ostatniego czasu - zaczeli mnie wspierac gracze z BTK za co im bardzo dziekuje. Zmienilem zachowanie juz nie wyzywam. Chcecie sie przekonac?
6 Bentas tez Cie KIEDYS lubialem nawet, ale kto tu zaczal wojne... Nic nie powiedzialem na Ciebie. Odpusc. Jak z VodKa umielismy sie pogodzic to z toba tez mysle(fienc jestem) ze sie uda.
7 I odczepcie sie kurcze blade ode mnie. Wiem ze ostro nabroilem. Ale kurcze blade nadal jestem Czlowiekiem... Takze odpuscie mi. Macie prawo sie nie odzywac do mnie ale nie wlazcie na mnie...
to do Rzulfia z tymi skargami iksde