Forum Klanu DB |Legends|
Zolwikowi sie cos powalilo od nowej roboty w bani i jak wraca do domu to wpierdziela takie cenzury na forum a mi sie nie chce dzien w dzien ich usuwac iksde
Sry, myslalem ze tylko ty masz zajawki na te cenzury ;] Ale widze ze Nawla tez dopadlo iksde
Jemu jak krzeslem nie zajebiesz to sie nie dogadasz iksde
Spirit przestan grac w Tibje bo Ci odfala !
P.S. Cos mi się wydaje, że za pare tygodni będziemy czytac swoje posty w edicie
Ta ... Mła kocha Tibia. Mła non stop koxa w Tibia. Mła ma mozg przezarty przez Tibia. Mła widzi niebo w Tibia iksde
rotfl iksde
"
Czesc tu Silver. Pewnie mnie nie kojazysz ale gram w Soldata na Ctf. Czasami pykne w DB ale zadko. Jestem w sprawie po nie warz przeslal mnie DaG_DracK on w Db juz nie gra ale kazal mi przekazac ze mam ta wiadomosc przekazac do Szlola. Dag jest w angli i gra czasami w soldata na laptopie. O tym ze Knife jest uwazany za niego dowiedzial sie z internetu i poglosek na Nawl to ciota. Dag chce obronic swoj honor i chce po dlugiej przerwie powiedziec wam ze on nie gra. Ja to jego starszy brat i chce go bronic i nie wyzywajcie odrazu bez dowodow odpowiedz jest prosta Dag w DB nie gra. Ale nie tylko dlatego pisze... Nasz kuzyn Zizi zawsze byl uwazany za Daga i tez chcemy go oczyscic... Zizi ma 14 lat klamal mowiac ze ma 12 zeby ludzie pomysleli ze on to nie Dag zachowujac sie jak dziecko... To chyba wszystko chialbym zebyscie przestali walkowac o Dagu i Zizim ... Dag nie gra a Zizi gra w EXP pod nickiem SaCr3d. Pozdrawiam wszystkich Dodgebaliczow Do zobaczenia Szlol
"
Ostatnio edytowany przez Szlol* (2009-07-21 08:41:42)
Juuz myslalem ze to jakaś nie spreparowana wiadomość, bynajmniej na takową wygląda
No to niezłe jaja
zmyliło mnie to do zobaczenia Szlol
uno. Knife sie przyznal ze jest Dagiem
Dag jest w Anglii, Dag ma brata, brat Daga ma nr gg Szlola, Kuzynem Daga jest Zizi.
a i Knife zawyzal wiek zeby go nie poznali
a Zizi zanizal wiek zeby go nie poznali
Mozliwe ze Dag Knife Zizi i brat Daga to jedna osoba