Forum Klanu DB |Legends|
Eeeeeee Zizi...
Siliver - Slither - Nie powiem wam bardzo dawnego nicku chce to zachowac, byl szanowanym graczem przed 5/6 miesiecy.
Knife - DaG_DracK - to juz nie jest zadna tajemnica.
Zizi - Tylko moj byly kolega.
Rzulf - ale ty masz nasrane w glowie za to Cie lubie iksde
Bentas - Skurwisyn ktory ciagle rujnuje wszytkim zycie. Chciał stworzyc akademie BTK by potem odniej odejsc i stworzyc ~SP~2~. Nie pozwolilem bo nie chce zadnych zartow. A teraz codziennie wchodzi na Nawl to ciota z innymi "debilami" pod tagiem BTK.
WOW jak ja to se normalnie czytam to się leje ze śmiechu hahahahha już 7 stron o dagu zizim braciee knifa czy daga już nie mi się myli xDale Knife walczy nie da się zastraszyć heh Weźcie się spotkajcie na realu np w Wschowie iksde to pogadamy i może jakąś wojne rozpetamy miedzy dag i jego rodzinka vs legends alegends pewnie dagi wygraja z nami bo maja haxy iksde
Sry za błędy pisze na małej klawie i wkur*** mnie i nie uzywam alt+l np :S
A tak wgl to Kotka Domi = fred_b = Dyrektor = Dag!!!
Wg wszystkich plotków które słyszałem
Najlepsze jest jednak to
Członek [cm]: 18
... by zachować pozory iksde
Jak na tak młodego wilka to nieźle mu się z tym powodzi
hahaha iksde
Sorki, że odnowie stary temat iksde
1. Spirit ;( Zawiodłem się na tobie ;( Powiedziałem Ci, że jestem Tatą Deffita, ale wierzyłem, że nikomu nie powiesz ;( Załamałem sie ;( FOCH !!!! iksde
2. Rzulf, Szlol - od dziś mówie do was "Szefie"
3. Knife też Cie kocham zniszcze Ci życie jeszcze raz ;* Kiedyś sie pogodzimy nie znasz sie na żartach iksde
4. EM Angel - też Cie szanuje bardziej niż innych bo też sie zmieniłeś
5. Zizi - to są jaja
6. Dag jest starszym bratem Knifa, ale Knife jest młodszym bratem Ziziego który jest The_Legendem który tak Nawl to ciota jest Silverem który ożenił się z Deffitem i jego ojcem ze mną i silverem (czyli sam ze sobą). Kasztelan Kasztan Kartofel - wnisek
Dag = Knife = Zizi = The_Legend = Frefonix = Deffito = Tata Deffita = Bentas = Silver = Szlol = Rzulf = Madagaskar = Malaparte = Spirit = Kredens = Qaftan = Gejowe Loczki = Elliam
Mam dowody, że wszyscy to jedna osoba... Pisać o screeny
Ja mam za to dowody że:
Moltarn = Szlol = Galopująca Sraczka = Kotka Domi = fred_b = Dyrektor = Vodka = Grzechu = The Legend = ZiZi = Em Angel = Pr0 KnIfEr = KnIfE = Hiroszimi = Dag = Venom = Snoop = Nawl = DriveR = Hustler = Bentas !
A jeżeli Szlol = Dag = Knife = Zizi = The_Legend = Frefonix = Deffito = Tata Deffita = Bentas = Silver = Rzulf = Madagaskar = Malaparte = Spirit = Kredens = Qaftan = Gejowe Loczki = Elliam to wszyscy jesteśmy jedną osobą!!!
Edit by Spirit: Napisales dwa razy Hiroszimi drewniaq iksde A poza tym, pisz Spirit a nie Melansz zatwardzialy KODowcu
PS. Jestem glupi
Ostatnio edytowany przez Moltarn (2009-08-03 13:18:06)
Deffito jest ojcem Deffito (ŻyŁkA WaCu$a), który chciał pograć sobie w dodgeballa i dowiedział się o złym zachowaniu syna i zabrał mu karte dźwiękową i głośniki które deffito dostał za dobre oceny.
Jak można tego nie wiedzieć?! o.O
PS.: Deffito to również Morderca, który nie był pewnie czy ma 21 lat czy 27 wiosen (możliwe, że oba na raz). Sno (aka. Pr0 Knifer aka SaCr3d aka ZiZi) dokonał harakiri przyznając się że jest Zizim i udowodnił, że Deffito jest Mordercą, ale nie wiadomo czyim. iksde
PS2.: Bentas przyznał się że jest tatą Deffita, a więc jest również Mordercą (nie wiadomo czyim) i Deffitem! Sam zabrał sobie głośniki za złe zachowanie, które dostał za dobre oceny! I wszystko jasne!!! iksde iksde iksde
Ostatnio edytowany przez Moltarn (2009-08-03 16:45:50)
Alesz to wszystko pojebane ...