Forum Klanu DB |Legends|
Da się ale nie ma takiej potrzeby ;p
btw... coraz częściej mamy podania od osób które po napisaniu podania totalnie se olewają.
Tak se pomyślałem, że może by tak wprowadzić żeby sami się starali o opinie każdego członka pisząc na gg itd itp etc ;p what you think?
Jeśli nie masz nic przeciwko :'ej a co o mnie myślisz?" na gg w masowej ilości to why not ;d
Jak by do mnie pisali to bym chciał zagrać 1v1... wtedy bym sobie wyrobił opinie ;p
Gościu którego nie znasz i on o tym wie raczej nie napisze "co o mnie sądzisz" ja bym mu odpisał że sądzę iż jest idiotą iksde
Dobry pomysł Nawl. ;d Na przykład do mnie ten moorcin napisał, ale dopiero po mojej noobśbie o to ^^
Wtedy będzie przynajmniej wiadomo komu na tym na prawdę zależy. Popieram ^^
Kukas napisał:
Nawl, po takiej odpowiedzi ujrzałbyś ty terz
Tyle, że to nie ja starałbym się o dobrą opinie więc rozmowa w tym momencie by się zakończyła ^^
Z drugiej strony to mogłaby być ciekawa prowokacja... od reakcji mógłbym już wiedzieć co nieco o nim ^^
To nie twój pomysł... Kiedyś wraz z Rzulfem testowaliśmy to na kimś kto chciał dojść do klanu (chyba NocnyMistrz) na Nawl to ciota... Ładnie banie leciały ale gościu wytrwał
Nie na gg tylko na forum, że się wypowiem na Twój temat ;d Mało nie porozumienie, ale było w takim razie napisać do mnie, dlaczemu to się w tym wypadku nie odzywam ^^ Ogarnij jeszcze po krótce ten temat, odpowiedz na pytania i się jakoś profesjonalnie wypowiedz ;d
No więc niecały miesiąc temu miałem przerwę ( nowy komp soldat poszedł w odstawke ^^) no ale teraz gram cały czas i myślę, że będzie coraz lepiej
Nie mogłem nic wymyślić co moge Wam zaoferować, ale jak przeczytałem inne podania gdzie ludzie piszą że oferują dyspozycyjność i 1oo% swoich umiejętnośći, to to jest dla mnie oczywiste:P Czekam na decyzję
Nie gra źle. Jest doświadczony. Szukamy talentów a czas pokaże czy było warto. Jestem ZA. (nie wiem tylko co z kwestią rec off :O)