Forum Klanu DB |Legends|
Bywalec
|01| • Imię: Konrad
|02| • Wiek: 17
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Olsztyn
|04| • Nick (pod jakim grasz): LowSkiller`
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): Urahara`, Vesper`
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): W trybie DB gram od 2007 roku. Ogólnie w Soldat gram od 2006 roku.
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): Sparta, Shadows, ProStyl33, Wanted, Fr33Styl3, Hospital, Milicja, NS
|08| • Kontakt GG: 8346260
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): Grze poświęcam 1-2 godziny dziennie. Oczywiście mogę więcej, bo resztę czasu spędzanego przy komputerze, wykorzystuję bawiąc się w PhotoShopie i pisząc głupoty na forach.
|10| • Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Akademia jeszcze istnieje?
|11| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Oczekuję przede wszystkim dobrej zabawy w gronie utalentowanych graczy i zrobienia testu moich umiejętności. Mogę zaoferować pomoc w różnych dziedzinach i swoje skromne umiejętności posługiwania się nożem. ;]
|12| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: O Waszym istnieniu wiedziałem już od dawna, bo to wiekowy klan.
|13| • Jakie masz zainteresowania: Koszykówka, Soldat, projektowanie grafiki, cyclo-crossing, wind-surfing etc.
|14| • Dlaczego my: Szukam zgranego, silnego klanu z długim stażem, który wie co oznacza kultura, szacunek i dobra zabawa. Postanowiłem odejść ze Sparty, bo tam wszystko to jeden wielki chaos i przedszkole. Napisałem do Rzulf'a i powiedział mi, żebym napisał podanie.
Ostatnio edytowany przez LowSkiller (2011-01-24 13:57:31)
LowSkiller napisał:
Szukam zgranego, silnego klanu z długim stażem, który wie co oznacza kultura, szacunek
Huh
Margal nie musisz nic pisać, i tak wiemy co Twój post zawrze
Może warto chociaż się raz zmobilizować i testnąć Pana małego skilla? :>
Nawl pierwszy na wsio
Bywalec
Kut|w|as's napisał:
Pierwszy miał napisać pan na literke A :<
Próbowałem go wyciągnąć ze Sparty, ale on jest jedną z tych osób, które na pewno się stamtąd nie ruszą. (tzn. Beli, Adaś, Neo, Aiva, Altair)
Ostatnio edytowany przez LowSkiller (2011-01-24 13:42:08)
Zachowajcie pozory
Czekamy na opinie innych
"|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): W trybie DB gram od 2007 roku."
brakuje ile grasz w soldata
Bywalec
Kut|w|as's napisał:
"|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): W trybie DB gram od 2007 roku."
brakuje ile grasz w soldata
Ogólnie to gram od 2006 roku. Zobacz w archiwum Polskiej Ligi Soldat. ;]
PLS to syf i burdel na kółkach ;d Podobno kiedyś tam wygrałes jakąś lige 1v1 na noże, jaki miałeś nick ?
Jego osiągnięcia ! więcej niż my wszyscy razem wzięci
nawet 3x 5 miejsce... nice
przed testem skillowym trzeba pierw zdać test wytrzymałościowy i psychiczny
Rzulf napisał:
Może warto chociaż się raz zmobilizować i testnąć Pana małego skilla? :>
Nawl pierwszy na wsio
1. FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU
2. kiedy ty ostatnio kogoś testowałeś?
Bywalec
Jamniki to teraz jeden wielki syf, którym jest już od ponad roku, a wszystko zaczęło się od odejścia Lukass'a i ciągłych obietnic HauAs'a.
Jak chcecie pograć w poważniejszego CTF'a, to zapraszam na #soldat.gather lub do LoF czy SCTFL. Szkoda nerwów na PLS'a.
Zresztą teraz nie opłaca się grać w ligach, bo jest mnóstwo cheater'ów. Nawet w STCFL. Wszystko zaczęło się po zniknięciu BE.
Kut|w|as's napisał:
PLS to syf i burdel na kółkach ;d Podobno kiedyś tam wygrałes jakąś lige 1v1 na noże, jaki miałeś nick ?
http://www.liga.soldat.int.pl/f4009.html
Na samym dole masz ligę 1vs1 na noże.
Ostatnio edytowany przez LowSkiller (2011-01-24 14:07:13)
Członek Klanu
żądam zmiany nicku na swoj stary, co do tego gościa to myśle że jakby wstawił swoją fotke to łatwiej byłoby podanie rozpatrzyc (ta opcja powinna być obowiązkowa w podaniu)
Arveladze KAŁAmaNAvardze napisał:
żądam zmiany nicku na swoj stary, co do tego gościa to myśle że jakby wstawił swoją fotke to łatwiej byłoby podanie rozpatrzyc (ta opcja powinna być obowiązkowa w podaniu)
im in