Forum Klanu DB |Legends|
|01| • Imię: Konrad
|02| • Wiek: 15
|03| • Skąd jesteś (miejscowość): Łódź
|04| • Nick (pod jakim grasz): Mazgaj
|05| • Poprzednie nicki (jeśli je miałeś): Szeler
|06| • Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): 3lata gry na db
|07| • Przeszłość klanowa (mile widziana): Aliens,Angels,RP,Nevada,Elite,Sparta, i chyba jeszcze coś ale nie pamiętam.
|08| • Kontakt GG: 23855862
|09| • Jak często grasz (ile czasu poświęcasz grze): Jeżeli mam troszkę więcej czasu,to gram 6-7h,jeśli jest szkoła do 3h
|10| • Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: Dobrą grę aktywność na forum kulturę osobistą,szacunek do innych.
|11| • Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: O istnieniu to ja wiem już bardzo długo ale jak sobie przypominam to pierwszego chyba Nawla zobaczyłem z tagiem klanu..
|12| • Jakie masz zainteresowania: Mechanika samochodowa lubię się trochę pobawić ze starym przy aucie.Interesuję się także piłką nożną i informatyką.
|13| • Dlaczego my (można się podlizać) Dlatego że dużo osób próbuje dać sobie szanse w tym klanie pomyślałem,że może i ja powinienem spróbować,oczywiście nie biorę tak wszystkiego do siebie bo test na pewno nie będzie łatwy:P
Członek Klanu
bez zdjęcia nie przyjmujemy, możesz napisac nawet 10 razy
Członek Klanu
nie mam gg bo dostałem bana, wrzucaj tu, ewetualnie pisz do Rzulfa on chcetnie z Toba porozmawia, nr ma w profilu
Pisz do Spirita na gg
Członek Klanu
Pisz do Rzulfa. 5762086. Spirita prawie nigdy nie ma.
ahahahahahaha, Dziel rozjebal system iksde
No i następna osoba, która jeśli się nie zainteresuje własnym podaniem, to zostanie ono oczywiście odrzucone. Masz czas do końca tygodnia.
omg no już napisz do mnie
Przynajmniej sobie pogram ;p
W celu potwierdzenia dalszych chęci dołączenia do naszego grona, zaleca się napisać odpowiedni temat w tym temacie http://klanlegends.pun.pl/viewforum.php?id=93
, tym samym biorąc udział w II Turnieju Rekrutacyjnym organizowanym przez członków klanu Legends