Forum Klanu DB |Legends|
|01| Imię: Maxim
|02| Wiek: 16
|03| Skąd jesteś (miejscowość): Koszalin
|04| Nick (pod jakim grasz): czarnuch
|05| Poprzednie nicki (jeśli je miałeś):
|06| Kariera czasowa (Soldat i Tryb DB): 3 lata
|07| Przeszłość klanowa (mile widziana): EoNN , El polako (obecnie)
|08| Kontakt GG: 7502647
|09| Jak często grasz (ile czasu po(PartiaObłudy)(PartiaObłudy)święcasz grze): codziennie
|10| Do jakiej sekcji chciałbyś należeć? (Akademia / Główny klan): Główny klan
|11| Czego oczekujesz od klanu, a co możesz zaoferować nam: oczekuje milej atmosfery i poziomu kultury, chce sie dalej rozwijac :d nikt nie jest doskonaly
|12| Skąd dowiedziałeś się o naszym istnieniu: troche gram
|13| Jakie masz zainteresowania: Koszykowka, poppin-break
|14| Dlaczego my (można się podlizać) uwazam, ze to klan na poziomie i aktywny mam nadzieje bardzo
co widac ..
iksde rozpatrzcie mnie iksde
Gra ofc na poziomie, kulturke moszna podszlifować, ale no właśnie ALE nie wiem czy Rzulf a o Shakim to nawet nie myślę zgodzi upchać Cię do OP, moim zdaniem jedynie narazie aka. (ja bym chyba zamknął recrutation i zrobił jednak ten turniej ;d)
Z grubsza go znacie, więc oceńcie, ja do sprawy mam tyle właściwie co nic. ^^
Coś cię kojarzę panie czarnuch. Trzeba by cię było przetestować ale celujesz myślę, że zbyt wysoko jak na ciebie. Poza tym nic ciekawego nam nie oferujesz ;p Jak dla mnie rekrutacja do głównego już zamknięta i aby się dostać musiałbyś być naprawdę kimś wyjątkowym a raczej nie jesteś ;p Klanów żadnych dobrych nie miałeś. Jestem na nie (no chyba, że zadowala cię aca - wtedy musiałbym się bliżej przyjrzeć)
Chłop mnie rozśmieszył (główny klan) Znam go tylko z wyzwisk na publicach ;> Jesli chodzi o mnie to jestem na NIE
Może niech się jeszcze zacni liderzy wypowiedzą i zamknijmy tą sprawę na dobre ze sktutkiem jak dla mnie obojętnie jakim ;d
Jestem na nie jeżeli chodzi o Legends, a co do aka to dostosuje się do zdania Rzulfia i Shaka.
Przyjaciel Klanu
a ja jestem wogole za zamknieciem powoli rec to aka
no mam tylko nadzieje za DrokPLda tu jeszcze podanie
Jest nas 6, pora zaczac sie cos zgrywac