Forum Klanu DB |Legends|
Znam go troche z Nawl to ciota. Dosc czesto gra. Jednak zachowanie ma kiepskie i nie zlozyl podania wedlug wzoru. Poza tym nie wierze , aby kogokolwiek pojechal ;p
TY TY nie badz taki madry bo normalnie sie zakochowuje i ktu nie wal
chcesz to Ciebie pojade ;> ;> a ja gralem z jednym z legends i to on kazal mi zlozyc poadnie wiec ciho siedz;P oo z POMADKA gralem i to go jechalem dzis ;PP
<<<ON kazal mi tu sie zglosic>>>
Majtek a dlaczego jestes nieogarus
Przyjaciel Klanu
omg co za typ
Jestem na TAK Gość ma klase
Pisał do mnie na ss (sprechen sprechen) i mogę jedynie sądzić, że nie umie pisać a zamiast wklepać wszystko w jedno zdanie to stawia entery zamiast spacji zupełnie jak k.o.m.a.r[noob].
Po drugie napisał podanie też do //GG//...
... dostał się ...
... i odszedł od nich ;p
mam dziwne wrażenie, że to k.o.m.a.r[noob] a nawet jeżeli nie to jestem na nie;p
Nawl napisał:
Pisał do mnie na ss (sprechen sprechen) i mogę jedynie sądzić, że nie umie pisać a zamiast wklepać wszystko w jedno zdanie to stawia entery zamiast spacji zupełnie jak k.o.m.a.r[noob].
Po drugie napisał podanie też do //GG//...
... dostał się ...
... i odszedł od nich ;p
mam dziwne wrażenie, że to k.o.m.a.r[noob] a nawet jeżeli nie to jestem na nie;p
Dzial rekrutacji w GG jest zamkniety od ponad miesiaca...Majek jest kolejnym ole dole dwa jabole dzieckiem neo ktore mysli ze jak zalozy tag to bedzie fajniejsze -.- Potem jeszcze ole dole dwa jabole ze odszedl chociaz wielokrotnie powtarzalem mu zeby zdjal tag. Mam wrazenie ze mysli za niego inteligentny proszek do prania. On nawet nie rozumie co sie do niego mowi wiec mozna go uznac za rosline badz zoltka. Jezeli jest zoltkiem to mam nadzieje ze jestescie rasistami. Pozdrawiam.